Zakboek EHBO en wildernisgeneeskunde

Artikelnummer: CICMINI.913
Vorige Artikel 2 van 16 Volgende
€ 17,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 6 dagen.

Zakboek EHBO en wildernisgeneeskunde

  Essentieel voor expedities: bergbeklimmers, bergwandelaars en ontdekkingsreizigers - jungle, woestijn, oceaan en afgelegen gebieden

Auteurs: Jim Duff, Ross Anderson
Taal: Engels

Dit boek is geschreven door artsen met een schat aan ervaring en behandelt de basisprincipes van eerste hulp in de wildernis en medicijnen. Hoofdstukken waarnaar duidelijk wordt verwezen, beschrijven zowel hoe risico's tot een minimum kunnen worden beperkt (inclusief de voorbereiding van EHBO-koffers) en hoe om te gaan met ongevallen of ziekte in afgelegen omgevingen, van duiken tot grote hoogte en van woestijn tot poolgebied.

Deze gids in handig formaat is een waardevol referentiepunt voor iedereen die reist en deelneemt aan buiten-, wildernis- en bergactiviteiten. Het is geschreven door artsen met een schat aan specifieke ervaring in de wildernis en biedt een uitgebreide samenvatting van eerste hulp en medicijnen in de wildernis - dat wil zeggen, het omgaan met ongevallen of ziekte op afgelegen locaties zonder directe toegang tot hulp - waardoor u vertrouwen krijgt in uw vermogen om met elke situatie om te gaan dat kan ontstaan.

Alle onderwerpen zijn duidelijk vermeld en gemakkelijk te vinden, met hoofdstukken over voorbereiding, preventie, ongevallenprotocol, diagnose, behandeling en evacuatie. Van levensbedreigende noodsituaties tot gebroken botten en verstuikingen, infectieziekten, voedselvergiftiging, envenomatie en ademhalingsproblemen, het boek beschrijft alle cruciale protocollen en procedures die moeten worden gevolgd. Het bestrijkt een breed scala van verschillende omgevingen, waaronder grote hoogte, woestijn, polair, tropisch en zeegebied, het gaat over risicobeheer en een verscheidenheid aan verschillende scenario's. Daarnaast vindt u in de bijlagen suggesties voor verbanddozen en lijsten met medicijnen en antibiotica (met dosering).

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel