Canyon.REVOLUTION ROOD-ZWART

Artikelnummer: REVO RED BLACK
Vorige Artikel 7 van 23 Volgende
€ 179,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 14 dagen.

Canyon.REVOLUTION ROOD-ZWART

  Canyon.REVOLUTION is een echte evolutie, het resultaat van onze, Professione Canyon, ervaring en onze tomeloze zoektocht naar innovatie.

Binnenkort beschikbaar - alleen met oranje spankbeschermer

Geoptimaliseerd in termen van comfort en prestaties, is dit harnas ontworpen voor de meest veeleisende canyoneers, gidsen en reddingswerkers.

De achterste tailleband is verder verbeterd en is gemaakt van een HT polyester web, speciaal ontworpen 130 mm breed voor een optimale verdeling van de belasting op de onderrug.

Het verstelsysteem voor de heupgordel en beenlusriemen is ongewijzigd en maakt gebruik van gespen met dubbele rug die tegen elkaar in werken en een snelle, nauwkeurige en stabiele harnasmaatvoering mogelijk maken.

Een andere belangrijke nieuwigheid zijn de beenlussen, die druppelvormig zijn voor een verbeterd bewegingsbereik.

Het innovatieve hart van dit harnas wordt gevormd door de twee centrale bevestigingsringen. Deze zijn gated, gemaakt van een lichte aluminiumlegering en verbinden de harnasgordel op twee punten, zijn beide gecertificeerd 15 kN, in overeenstemming met EN 12277: 2015 + A1: 2018 voorschriften.

Het bovenste bevestigingspunt heeft dezelfde lengte als bij het Canyon.Zero-model, waardoor het links-rechts bewegingsbereik van de afdaler ongewijzigd blijft. Het onderste bevestigingspunt, gemaakt van geweven weefsel, is de laagste positie in deze klasse harnas, waardoor de positionering van de borstkas en de veiligheidslijn worden geoptimaliseerd.

Waarom twee ringen?

  • De verbindingsriemen van de tailleband-beenlus zitten niet vast en zijn daarom vrij te verschuiven en te verplaatsen op basis van de ergonomie en de bewegingen van de gebruiker tijdens zowel horizontale als verticale voortgang door de kloof.
  • In geval van een val van boven, zullen de twee vastzetpunten, die mobiel zijn, zichzelf automatisch positioneren op basis van de natuurlijke richting die de remkracht op het harnassysteem uitoefent. Dankzij de mobiliteit van het bevestigingspunt / tailleband / beenlus-systeem zal de remkracht het lichaam van de gebruiker zo goed mogelijk beïnvloeden.
  • Aangezien de twee ringen zijn afgesloten en kunnen worden geopend, kunnen in geval van slijtage de twee bevestigingspunten en de riem en de beenlusband allemaal rechtstreeks door de gebruiker worden vervangen, door specifieke reserveonderdelen te kopen en zonder te hoeven beschikken over van het hele harnas of het terugsturen naar de fabrikant voor vervanging van onderdelen.
  • De twee bevestigingspunten worden beschermd door een buisvormige baan van HT-polyester, die ook rechtstreeks door de gebruiker kan worden verwijderd en vervangen.
  • De borststijgklem en het touw kunnen rechtstreeks op het onderste bevestigingspunt worden aangesloten, met of zonder accessoires.

Op één van de twee ringen kan een zelfremmend apparaat, op sling of mechanisch, worden geplaatst. Canyon Revolution is het enige harnas dat momenteel op de markt is en dat voorziet in het gebruik van een zelfremmende veiligheidsvoorziening, zoals hierboven vermeld, in het certificeringsgegevensblad.

De beschermende zitting is gemaakt van een innovatief 6.6 HT polyamide materiaal, gecoat in polyurethaan en geproduceerd ZONDER het gebruik van oplosmiddelen. Door het klittenband omhoog of omlaag te bewegen, kan de beschermende zitting aan het lichaam van de gebruiker worden aangepast, waardoor oncomfortabel overtollig materiaal aan de zijkanten wordt verminderd en het resulterende risico dat het ergens vast komt te zitten, wordt verkleind.

Er is een klein oogje gemaakt, het klittenband dat op de tailleband is genaaid, om de kleine inbussleutel in te steken die nodig is om de ringen te openen, mocht je hem willen dragen. Eenmaal in het oog gestoken, wordt de sleutel geblokkeerd door het klittenband op de stoel.

De tandwiellussen zijn afneembaar en kunnen gemakkelijk in drie verschillende configuraties worden geplaatst, afhankelijk van de grootte en gewoonten van de gebruiker.

De twee bronzen ringen aan de zijkanten van het harnas kunnen worden gebruikt om de pack / kit-boule op te hangen tijdens het abseilen of om de afdaler (wanneer niet in gebruik) te dragen tijdens het lopen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2021 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel